Image by Paweł Czerwiński
Bekijk Gear
grijze Cellen
Image by Bill Oxford

Machteld Muller

GZ-psycholoog BIG, Psycho-oncologisch therapeut (NVPO), EMDR practitioner, Psycholoog NIP

 

Vanaf 2002 werk ik met veel plezier in de geestelijke gezondheidszorg, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik heb zowel in grote instellingen gewerkt als in eigen praktijk. Ik heb ervaring met zowel (dag) klinisch als poliklinisch werken.  In het buitenland  heb ik les gegeven aan een Universiteit, gewerkt in een eigen praktijk en in een “blijf van mijn lijf huis”. Ook heb ik in het buitenland veel trainingen gedaan op het gebied van aandachtgerichte cognitieve therapie. Nu werk ik samen met Linda in de eigen praktijk. Het directe contact met clienten en de korte lijnen met verwijzers bevallen goed.

 

De rode draad in mijn loopbaan is mijn fascinatie voor hoe mensen zich staande houden, wanneer de omstandigheden moeilijk zijn. Ik heb veel vertrouwen in de veerkracht van de mens en ben altijd op zoek naar bronnen van kracht en hoop, die soms wat dieper verborgen zitten, maar altijd aanwezig zijn. Ik werk  cognitief-gedragstherapeutisch (klachtgericht) en inzichtgevend. Daarnaast maak ik veel gebruik van EMDR.   Mijn aandachtsgebieden: Trauma, pijn en angststoornissen. Ook ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van mensen die geconfronteerd worden met een ernstige ziekte en hun naasten.

Naast de eigen praktijk werk ik per 1-1-2018 ook twee dagen per week bij GGZ Breburg. Maandag, woensdagochtend en vrijdag zijn mijn werkdagen voor PPB.

Telefoon: 06-10508273 

machteld.muller@psychologenpraktijkbreda.nl

BIG nummer 69065308725

© 2020 - psychologenpraktijkbreda.nl

Door Elsbeth van Rijckevorsel-Deloor