top of page
Image by Paweł Czerwiński
Bekijk Gear
grijze Cellen
Image by Bill Oxford

Aanmelden

In verband met een te lang opgelopen wachttijd is onze wachtlijst voorlopig gesloten (bijgewerkt op 25-04-2024) U kunt het beste contact opnemen met uw verwijzer of de afdeling zorgbemiddeling van uw zorgverzekeraar. 

Voor informatie over aanmeldingen kunt u het aanmeldformulier invullen of voor meer informatie  een email sturen naar info@psychologenpraktijkbreda.nl

Wanneer u een afspraak wilt maken bij onze praktijk, kunt u zich aanmelden via onze website. Dit kan middels het aanmeldformulier hieronder. Wij zullen dan binnen 48 uur  op werkdagen contact met u opnemen. Als het langer duurt, wilt u ons dan even mailen of bellen? Dan is er mogelijk iets misgegaan. Wilt u liever eerst bellen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Direct aansluitend op de eerste afspraak (intake) start de behandeling door dezelfde psycholoog.


Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons als zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar gaat dan op zoek naar een andere praktijk met kortere wachttijd.  Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen)

Indien u zich als nieuwe cliënt(e) bij ons aanmeldt voor behandeling, willen wij u er op attenderen dat P.P.B. pas een behandelovereenkomst met u aangaat op het moment dat deze met wederzijds goedkeuren getekend is. Mocht u in de tussentijd vragen hebben omtrent uw psychische gezondheid, adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts.

AANMELDFORMULIER

Wilt u een afspraak maken i.v.m. oncologie?

Het formulier is succesvol verzonden, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page