top of page
Image by Paweł Czerwiński
Bekijk Gear
grijze Cellen
Image by Bill Oxford

Linda Stoutjesdijk

Scherm­afbeelding 2024-02-26 om 16.32_edited.png

Praktijkhouder/ GZ-psycholoog BIG, Psycho- oncologisch therapeut,  Medisch psycholoog, EFT therapeut
 
t
 
Vanaf begin 2001 werk ik als vrijgevestigd GZ-psycholoog. In het begin in een groepspraktijk in Tilburg en sinds 2013 in de eigen praktijk in Breda. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in Utrecht in de psychodiagnostiek.

​Ik werk zowel klachtgericht als inzicht gevend psychodynamisch. Mijn stijl is om, binnen een veilige en open sfeer, directief en confronterend te werken. Als het kan met humor. Vaak wordt doelgericht gewerkt aan oplossing of verbetering, soms ook naar acceptatie en het leren verdragen. Ik werk evidence based met oa ACT, EMDR, MBCT en EFT.

​Enkele van mijn aandachtsgebieden zijn angst, depressie, somatische klachten en relatieproblemen.
Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van mensen, en hun naasten, die geconfronteerd worden met een ernstige ziekte en als gevolg daarvan psychische klachten ontwikkelen.

Met veel plezier werk ik samen met collega's uit mijn vakgebied en met meerdere andere disciplines (zoals fysiotherapie, diëtist, psychosomatisch fysiotherapeut, ergotherapie) in samenwerkingsverbanden om zo compleet mogelijke zorg te bieden.  

 

Telefoon: 06-12987505 

linda.stoutjesdijk@psychologenpraktijkbreda.nl

BIG nummer: 19910678625

Linda Stoutjesdijk is lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is gevisiteerd in 2021 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar

bottom of page