Image by Paweł Czerwiński
Bekijk Gear
grijze Cellen
Image by Bill Oxford

Linda Stoutjesdijk

Linda

GZ-psycholoog BIG, Psycho- oncologisch therapeut, Eerstelijnspsycholoog NIP, EFT therapeut
 
Vanaf begin 2001 werk ik als GZ-psycholoog  in een groepspraktijk. Sinds 2013 in de eigen praktijk in Breda. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in Utrecht in de psychodiagnostiek.


 Ik werk zowel klachtgericht (cognitief- gedragsmatig) als inzichtgevend (psychodynamisch). Ook werk ik regelmatig met EMDR. Mijn stijl is om, binnen een veilige en open sfeer, directief en confronterend te werken. Als het kan met humor.

Vaak wordt doelgericht gewerkt aan oplossing of verbetering, soms ook naar acceptatie en leren verdragen met behulp van de ACT.


Enkele van mijn aandachtsgebieden zijn angst en depressie, identiteits-en assertiviteitsproblemen, relatieproblemen en omgaan met pijn.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de  begeleiding van kankerpatiënten en chronisch zieken en hun naasten, in de omgang met de ziekte en de vele mogelijke gevolgen en beperkingen.

 

Telefoon: 06-12987505 

linda.stoutjesdijk@psychologenpraktijkbreda.nl

BIG nummer: 19910678625

Linda Stoutjesdijk is lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is gevisiteerd in 2021 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar