Samenwerkingsverbanden en links

 

Om de best mogelijke kwaliteit te leveren werken we zoveel mogelijk samen in samenwerkingsverbanden en netwerken.

Het samenwerkingsverband “Brabantpark” bestaat uit: huisartsen, POH-GGZ, klinisch psychologen, GZ-psychologen, psychotherapeuten, een kinder-en jeugd psycholoog en een psychiater. In deze samenstelling hebben we regelmatig oveleg om zo optimale zorg te kunnen verlenen.  

 

Daarnaast zijn we aktief binnen Behandelteam Breda Oncologie: gespecialiseerde zorg bij kanker.

www.behandelteambreda.nl

 

Bij de Pellikaan werken we intensief samen met  Medifit Fysiotherapie 

Clienten kunnen tijdens en na hun behandeling revalideren onder de deskundige begeleiding van een ervaren psycho-oncologisch fysiotherapeut, ook aangesloten bij FYNEON (https://www.fyneon.

 

Beroepsverenigingen:

  • Landelijke Vereniging van Eerstelijnspsychologen- De Landelijke Vereniging van Eerstelijnspsychologen is de beroepsvereniging van geregistreerde eerstelijnspsychologen in Nederland.

  • Nederlands Instituut van Psychologen- Het Nederlands Instituut van Psychologen is de landelijke beroepsvereniging van psychologen. Het NIP draagt zorg voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van zijn leden. U herkent onze leden aan het keurmerk Psycholoog NIP.

  • Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie – De doelstelling van de NVPO is het bevorderen van kennis en zorg met betrekking tot de psychosociale oncologie. De NVPO is er voor mensen die beroepsmatig werkzaam zijn in de psychosociale oncologie en ondersteunt hen in hun professionele ontwikkeling.

 

Oncologie:

          Ervaringslijn: 030-2917220 op maandag, woensdag en vrijdagochtend van 10.00-13.00

 

Palliatieve zorg:

          Deze website is bestemd voor degenen die zelf of in hun directe omgeving te maken hebben met een levensbedreigende ziekte.

 

Lotgenotencontact

 

Werk en werkhervatting:

 

Kinderen van ouders met kanker

 

Erfelijkheid

logo-medifit.png

© 2014 Psychologenpraktijk Breda by Elsbeth van Rijckevorsel