top of page
Image by Paweł Czerwiński
Bekijk Gear
grijze Cellen
Image by Bill Oxford

Marieke Damen

Marieke_nov2021_zw_website_groot_edited.jpg
GGZ-KWALITEITSSTATUUT

Marieke Damen

Klinisch Psycholoog (BIG), Psychotherapeut (BIG), Supervisor VGCT

 

Vanaf januari 2022 werk ik als vrijgevestigd klinisch psycholoog/ psychotherapeut. Mijn focus is individuele psychotherapie met een persoonlijke, veranderingsgerichte benadering, waarbij ik gespecialiseerd ben in psychische problematiek bij lichamelijke ziekte of medische ingrepen. Ik kijk goed naar wat mensen nodig hebben, soms vindt daarvoor aanvullende diagnostiek plaats. In de behandeling vind ik veerkracht en het persoonlijke proces belangrijk. Daarbij maak ik met name gebruik van technieken uit de CGT, EMDR, ACT en schematherapie.

 

Ik ben in 2002 afgestudeerd als Psycholoog in Nijmegen. Vervolgens heb ik in 2006 mijn BIG registratie tot Gezondheidszorgpsycholoog behaald binnen het ziekenhuis Viecuri in Venlo. In de jaren daarna heb ik mij verder gespecialiseerd in de medische psychologie waaronder de zorg voor mensen met een chronische ziekte, neuropsychologie en de psycho-oncologisch zorg. In 2020 heb ik de BIG opleiding tot Klinisch psycholoog/ Psychotherapeut afgerond binnen het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Vanaf januari 2022 werk ik als zelfstandige vanuit mijn eigen praktijk Psymedi in nauwe samenwerking met Psychologenpraktijk Breda. Dit doe ik vanuit het zelfde pand en met dezelfde visie. Eveneens ben ik beschikbaar als supervisor voor PIOG’s (Gezondheidszorgpsycholoog in opleiding) en als VGCT-supervisor. Voor meer informatie zie www.psymedi.nl

 

 

 

Telefoon: 06-21205499

Email: marieke.damen@psychologenpraktijkbreda.nl

Klinisch Psycholoog BIG nummer: 79065424325

Psychotherapeut BIG nummer:     99065424316

Marieke Damen is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is in verband met start in januari 2022 nog niet gevisiteerd.  

bottom of page